[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Mar 30 15:22:47 UTC 2007


On Friday 30 March 2007 16:41:40 Stojance Dimitrovski wrote:
> Еве го флаерот
> (http://stojance.lugola.net/wp-content/uploads/2007/03/drawing-1.png).
> Ако сакате нешто да смените пратете ми меил за да го пратам SVG-то.
> Нешто нејќеше на сервер...
>
> Кој може да испечати што повеќе. Едно е A5 формат, што значи по две на
> A4 лист. :)
>

А Лугола во листата? :(

;)


More information about the Ossm-members mailing list