[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Mar 30 14:41:40 UTC 2007


Еве го флаерот
(http://stojance.lugola.net/wp-content/uploads/2007/03/drawing-1.png).
Ако сакате нешто да смените пратете ми меил за да го пратам SVG-то.
Нешто нејќеше на сервер...

Кој може да испечати што повеќе. Едно е A5 формат, што значи по две на
A4 лист. :)
More information about the Ossm-members mailing list