[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Fri Mar 30 21:12:11 UTC 2007


Тоа што
> ние го користиме е публицитетот изграден од Микрософт, кој ќе привлече
> луѓе
> за да испратиме порака.
>
> Подобро да не испратиме порака него да ја испратиме на ваков начин.


-- 
<<<Stojanovski Viktor>>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070330/0c7c52a9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list