[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Sat Mar 31 08:58:03 UTC 2007


...но, прво педагошки за Виктор: и да е промашување флаерот реакцијата
> воопшто
> не ти е на место. Флаерот го направило дете од основно одделение кое (за
> разлика од многу други постари овде) многу се труди и работи околу
> слободниот
> софтвер. Стојанче треба да го охрабриме и постојано да го охрабруваме. И
> да
> се надеваме дека ќе има уште како него, бидејќи тоа еден од поважните
> докази
> дека работата што е направена во минатите години вродила плод. Стојанче
> извини што те споменувам во вака - но мораше.
>

Стојанче сам сфати дека згреши <http://stojance.lugola.net/?p=8>, а
изреагирав така за да има ефект (ако не изреагирав така сигурно сега
флаерите би биле на плоштад ... ) се надевам дека никого не навредив.  Се
согласувам дека Стојанче прави многу но кога човек ќе погреши треба да му се
каже (можеби не на начинот на кој јас пробав), а не да се преќути работата.
Ако некој се почувствуа навреден или понижен длабоко му се извинувам, немав
лоша мисла :)
-- 
<<<Stojanovski Viktor>>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070331/4f137940/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list