[Ossm-members] Vista презентација

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Mar 31 09:33:48 UTC 2007


Здраво!

Во моментот додека ја пишувам поракава, 31 Март 11:30ч, на плоштад Македонија 
започнува таканаречен „Мајкрософт "Wow" настан и промоција на најновите 
производи: Windows Vista и 2007 Office system“.

Што предлагате Ние да не правиме ништо на овој ден? Некако да не им се 
спротиставимена M$ и да не ги едуцираме граѓаните кои ќе бидат таму дека не 
постои подобра и посигурна алтернатива од оние производи на M$.

Мама вели дека идејата е лоша. Тато исто така. 
Мислам дека е лоша идејата.

Извинете, 
лоша идеја.

Александар.

П.С.
11.30 - настанот започна ;)


More information about the Ossm-members mailing list