[Ossm-members] Vista презентација

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Mar 31 10:42:53 UTC 2007


> Во моментот додека ја пишувам поракава, 31 Март 11:30ч, на плоштад
> Македонија започнува таканаречен „Мајкрософт "Wow" настан и промоција на
> најновите производи: Windows Vista и 2007 Office system“.

Reporting live from the face of the place ... Најбољиот дел беше кога го 
прашаа Роботек дали музиката ќе стигнела до тука кајшто е стигната без 
Microsoft ... Роботек, мртов ладен, ДА.

хехе .. Стојанче ете тоа е субверзивно :) 


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?More information about the Ossm-members mailing list