[Ossm-members] СподелиЧистВоздух

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Mar 31 13:09:56 UTC 2007


On Saturday 31 March 2007 15:07:19 Дамјан Георгиевски wrote:
> ОССМ во соработка со Багра утре организира наградно качување на водно за
> geek-ови.
>
> На чист воздух полесно се размислува, страстите се смируваат ... ете убава
> можност да се отргнете од мониторот - ќе ни годи.
>
>
> 10:00, 1 април 2007, пред школото Кочо Рацин - бидете таму, сериозно.

Априли лили? :)


More information about the Ossm-members mailing list