[Ossm-members] СподелиЧистВоздух

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Mar 31 13:07:19 UTC 2007


ОССМ во соработка со Багра утре организира наградно качување на водно за 
geek-ови.

На чист воздух полесно се размислува, страстите се смируваат ... ете убава 
можност да се отргнете од мониторот - ќе ни годи.


10:00, 1 април 2007, пред школото Кочо Рацин - бидете таму, сериозно.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Spammers scratch here with a diamond to find my address:
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||More information about the Ossm-members mailing list