[Ossm-members] drupal l10n

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue May 1 07:14:52 UTC 2007


Еве го преводот од linux.net.mk.
Можеби е outdated, ама се надевам ќе помогне колку-толку. Најголем дел
од видливите стрингови се преведени.

http://stojmir.linux.net.mk/files/drupal_mk_po.zip


More information about the Ossm-members mailing list