[Ossm-members] drupal l10n

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sun May 6 19:59:09 UTC 2007


On Tuesday 01 May 2007 09:14:52 Ivan Stojmirov wrote:
> Еве го преводот од linux.net.mk.
> Можеби е outdated, ама се надевам ќе помогне колку-толку. Најголем дел
> од видливите стрингови се преведени.

Ќе помогне :)

> http://stojmir.linux.net.mk/files/drupal_mk_po.zip

Јас го преземам одржувањето на преводот.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list