[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue May 1 08:58:17 UTC 2007


On Monday 30 April 2007 23:07:14 Arangel Angov wrote:
> Кои се финалните прашања?

Сеуште нема официјални прашања, само сега листата според бројот на гласови се 
обидов да ја редуцирам на 14. За да се избегнат коментари и обвинувања за тоа 
какви и што се прашањата, ве молам ставете ги вашите предлози на Вики за да 
добиеме барем 10 квалитетни прашања на кои сите сакаме да видиме одговори.

Еве:

http://wiki.lugola.net/wiki/Предлог_прашалник#Нова_листа_според_гласовите


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list