[Ossm-members] drupal l10n

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 7 17:01:07 UTC 2007


> Хм... До кај си и кај ќе ги објавуваш преводите?

Не сум до многу ако сакаш може да ти пратам нешто да преведеш. Ќе ги објавиме 
на drupal.org

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list