[Ossm-members] во врска со бројот...

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu May 3 16:29:31 UTC 2007


On Thursday 03 May 2007 16:51:33 Новица Наков wrote:
> абе си мислам маички да спукаме со бројов. сподели знаење и бројот...
>
> одамна не сме правеле маички.
>
> кој е заинтересиран?

Јас сум заинтересиран. Уштге повеќе ако е во некоја трансформација, не мора 
баш во хексадецимална форма...

Поздрав БобиMore information about the Ossm-members mailing list