[Ossm-members] Проблем: Make the move ( долго )

Новица Наков novica at bagra.org
Sat May 5 08:28:42 UTC 2007


 

> Make the move

кој се наоѓа на http://makethemove.net/


не знам зошто го праќаш ова да го читаме. ако за тоа дали смееш да ставиш 
гну/линукс во македонскиот превод или не, одговорот е да смееш. лиценцата е 
http://makethemove.net/legal.php а таа вели дека смееш да го адаптираш 
оригиналното дело. дозвола од типот не ти треба. дури и да ти мрчи за 
преводот секогаш можеш да го хостираш на друго место. (hint лиценцата и тоа 
го дозволува.)

другото се е ашкање во празно.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list