[Ossm-members] во врска со бројот...

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat May 5 11:19:58 UTC 2007


На саб, 2007-05-05 во 13:10 +0200, Georgi Stanojevski напиша:
> И што сега, нарачани ли се? Треба ли пари да собереме?

Ај тркни тебе блиску ти е, тоа е на семафорите кај британска амбасада
(карши амбасадата на ќошот у куќата доле, не може да утнеш. Прашај колку
кеш, колку кеш за повеќе маички, какви бои има и тоа.

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list