[Ossm-members] во врска со бројот...

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat May 5 11:10:01 UTC 2007


Arangel Angov напиша:

>> Мене ми се допаѓа сподели знаење да е на предната страна,
>> а бројот на задната.
> 
> Да забораив да спомнам дека кога ги праев овие моите дека уопште не
> можев да се одлучам кое да биде напред кое позади. Па како ќе гласа
> мнозинството. :)

Да поубаво е сподели знаење напред да е.

И што сега, нарачани ли се? Треба ли пари да собереме?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list