[Ossm-members] во врска со бројот...

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sat May 5 19:28:07 UTC 2007


On Saturday 05 May 2007 19:52:27 Новица Наков wrote:
> http://infosthetics.com/archives/2007/05/hddvd_hex_color_translations.html
http://www.hd-dvd-tee.com/

Ова е одлично :)
Печатете ги, НАРАЧУВАМ една(1) црна и една(1) сива веднаш :)
Уште поубаво ако во долниот дел се испишат бројките (групирани, со тараби, баш 
како да се HTML-бои).

Поздрав Боби

Р.Ѕ. Проблем за печатење може да биде што се ова RGB-бои...


More information about the Ossm-members mailing list