[Ossm-members] во врска со бројот...

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sat May 5 19:28:07 UTC 2007


On 5/5/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> http://infosthetics.com/archives/2007/05/hddvd_hex_color_translations.html

Е ова е закон. Да си направиме вакви маички со боите + под нив
бројчето (на задна страна) и Сподели знаење (на предната).
Ова ќе кошта малку повеќе заради боите + незнам дали ќе најдеме некој
што може да ги иштампа овие бои.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list