[Ossm-members] во врска со бројот...

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun May 6 00:49:43 UTC 2007


Да оди едно прашање во врска со случкава за прашалникот кој се подготвува??

Како би се формулирало? Ваш коментар за..? Дали ... ? а?

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list