[Ossm-members] концептуална мапа за слободниот софтвер

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun May 6 19:46:17 UTC 2007


Новица Наков напиша:

> Добро би било повеќе луѓе да изблогираат за ова, па ако се прошири мапата може 
> и сугестии за подобар превод да добиеме.
> 
> А еве ја и тука:
> http://www.es.gnu.org/~reneme/map/map-mk.png

Ех кога би имало сајт со кој може да се популаризираат македонски статии.

Еј да па има!

http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Konceptualna_mapa_za_slobodniot_softver/

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list