[Ossm-members] концептуална мапа за слободниот софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Sun May 6 17:12:36 UTC 2007


Добро би било повеќе луѓе да изблогираат за ова, па ако се прошири мапата може 
и сугестии за подобар превод да добиеме.

А еве ја и тука:
http://www.es.gnu.org/~reneme/map/map-mk.png

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list