[Ossm-members] isummit

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 7 14:28:30 UTC 2007


> http://icommons.org/isummit-07/
>
> некој од листава да не сака да оди на ова?

Последен повик... најверојатно со рент-а-кар ќе се оди... 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list