[Ossm-members] isummit

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 7 17:00:38 UTC 2007


Веќе треба да се потврдуваат регистрации и сл. А и зборам со хрватите да ни 
пратат покана за да немаме проблеми на граница. Ако одиме со кола - колата 
собира 4ца. Ако уште некој сака да оди покрај мене, Игор и Дамјан, нека се 
пријавува побрзо зошто имињата ќе треба да ги дадеме таму за поканата да 
стигне тука.

Ако се пријават уште 4 луѓе - па да бидеме 7, тогаш ќе одиме со комбе (ваљда).

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list