[Ossm-members] Hakeri HRT1

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Mon May 7 22:38:23 UTC 2007


Само што заврши емисијата "На работ на науката" на HRT1. Гости беа
Марсел Марс и уште еден тип на кој не му го запамтив името (не ни
заслужуваше).

Збореа за хакерска култура, слободен софтвер, Линукс и слични ствари.
Прилично интересно.

Најинтересното: Марсел носеше маичка од Слободен софтвер Македонија. :-)


More information about the Ossm-members mailing list