[Ossm-members] isummit

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue May 8 21:26:41 UTC 2007


On Monday 07 May 2007 19:00:38 Новица Наков wrote:
> Ако се пријават уште 4 луѓе - па да бидеме 7, тогаш ќе одиме со комбе
> (ваљда).

Ок, кажете ми која е цената на превозот со Комбе и колку време се патува со 
кола? Јас 92% ќе доаѓам, сега се оставам на природни катастрофи да ме 
спречат.

Поздрав

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list