[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue May 8 13:07:08 UTC 2007


Здраво,

Може ли да се преброиме колку луѓе ќе одиме во Ниш?

Сега за сега колку што разбрав одиме:
Јас, Новица, Дамјан, Стама, Златко ??? Глиша???

Ајде кажете за да се организираме за превоз

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list