[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue May 8 13:28:25 UTC 2007


yabaa, yaba, yaba

Автобуси за Ниш од Скопје во 7.45, 8.00, 9.25, патот би требало да
трае 4 саати , карта е 550 ден во еден правец.

За враќање од Ниш информации најдов овде..
http://www.nisguide.co.yu/informacije/autobuska.html
и вика дека за враќање има автобуси во 04.50, 08.10, 10.40, 11.30,
15.25, 17.45. и ваљда патот пак трае 4 саати, а не знам колку чини,
нека ме потсети Миша колку ги купивме од Ниш за Скопје коа се враќавме
од Сараево.

Тоа е се.


-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list