[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue May 8 14:45:35 UTC 2007


On 5/8/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Arangel Angov напиша:
>
> > Сабота, 9 и 25 звучи таман.
>
> 4-5 саати пат значи ќе стигнеш таму помеѓу 14 и 15. Доцна е тоа.
>

Јас мислев македонската екипа СЗ/СК, да тргне во 7.45 во сабота 12
мај, а да се враќаме недела во 17.45.

Е сеа имало и некои автобуси од белград што се враќале ама тоа ќе
треба на автобуска у ниш да го провериме ако сакаме да се враќаме
покасно од 17.45 во недела. (фудбал нешто ќе се изграше и сл..)-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list