[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 8 14:41:07 UTC 2007


Arangel Angov напиша: 

> Сабота, 9 и 25 звучи таман.

4-5 саати пат значи ќе стигнеш таму помеѓу 14 и 15. Доцна е тоа.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list