[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 8 15:24:42 UTC 2007


На вто, 2007-05-08 во 16:51 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> А за спиење што одлучивме? И колку точно луѓе идеме?

7 луѓе сме (ако доаѓа и Глиша). Толку се пријавиле. Мене ми е стварно
сеедно кај ќе спиеме, оставам на вас да решите. Значи да си купувам
карта за во сабота во 7 и 45? Земете повратни карти и готово, назад за
враќање има накај 5-6 саат автобус.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list