[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue May 8 19:01:08 UTC 2007


Здраво,

Бев на автобуска и на железничка да се распрашам за превоз.
Бидејќи треба да стигнеме на Електронски факулет во Ниш во 12 часот
еве што најмногу ни одговара

Воз:
сабота тргнува  од Скопје во 6:15 наутро во Ниш е во 11:00-11:30
недела тргнува од Ниш во 18:10 во Скопје пристигнува во 22:28
Повратна карта е 750 денари.

Автобус веќе кажа Уфо:
Најмногу ни одговара тој во 07:45, во Ниш треба да е накај 11:30
Електронскиот факултет е на 10-15 мин. пешачење од автобуската.
Повратна карта е 850 денари.
Е сега има трик, со која фирма одиш со таа мора да се враќаш, за
да важи повратната карта.
Ќе појдам утре уште еднаш да прашам чиј автобус е тој во 07:45 и
кога се враќа.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list