[Ossm-members] во врска со бројот...

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 9 11:15:37 UTC 2007


Arangel Angov напиша:

>> Битола се ~180 денари :) Се разбира само за Лугола (иначе се ~200)
> 
> http://ufo.linux.net.mk/sliki/napred.png
> http://ufo.linux.net.mk/sliki/nazad.png

Еве пријавете се кој сакате.

http://wiki.lugola.net/wiki/Maici_spodeliznaenje

Не повеќе од 200 денари се, типот рече за една боја ~180-~190 зависи што.

Е сега, забраив што бои маички имаат да прашам. :) Кога одбирате пишете
некоја од тие основните црна, бела, зелена, сина ваљда има такви. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list