[Ossm-members] во врска со бројот...

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu May 3 19:27:23 UTC 2007


Arangel Angov напиша:

> Во Штип беа 150. Ама ако треба да се чека многу ја и сам би си направил
> во Скопје за 250. Ја носам у Ниш оваа. :)
> 
> Еве и мои предлози:
> 
> Црна:
> 
> http://ufo.linux.net.mk/sliki/napred.png
> http://ufo.linux.net.mk/sliki/nazad.png

Мене ми се допаѓаат овие.

Не е проблем и 250, ама сакам јас ХХЛ како тие последниот пат во Штип
што ги праевме.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list