[Ossm-members] Сподели знаење #13 на 15 мај + други работи на 15 мај

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 9 12:53:03 UTC 2007


Бидејќи поголема екипа од Скопје патува за Ниш викендов, останува тие што се 
во Скопје да подготват СЗ. Јас си мислев дека нешто за кајмакот ќе биде добра 
идеја да се презентира...

Инаку, на 15 мај има и други FOSS настан: конференција на UNDP ќе почне од 9 и 
ќе трае некаде до 15 ч. Слободен софтвер Македонија ќе има презентација таму. 
Влезот е слободен за сите. Но, можеби не е лоша идеја да се пријават луѓе што 
сакаат да одат.

Тел. за пријавување е 2 3240241 или на мејл кај Tose Misevski 
<tose.misevski at undp.org>. Ваљда може и тука да пишете па после само бројка на 
Тоше да му кажеме.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list