[Ossm-members] Сподели знаење #13 на 15 мај + други работи на 15 мај

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed May 9 13:01:31 UTC 2007


On Wednesday 09 May 2007 14:53:03 Новица Наков wrote:
> Но, можеби не е лоша идеја да се пријават луѓе што
> сакаат да одат.

Епа non-inventational event нели ..
Денес добивме покана од Тоше за настанот, јас Павле и Влатко (што учествуваме 
на семинарите), како и да е, ако сака некој друг од Лугола да доаѓа на 15ти 
нека каже _овде_ ќе му испратам информација на тоше преку пошта (или нека го 
стори тоа сам).

Ајде, се гледаме.

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list