[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri May 11 12:31:56 UTC 2007


On 5/11/07, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> On 5/10/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> >
> > > http://chombium.awardspace.com/files/misc/baranje_voz.odt
> >
> > ако ја направите цакуп пакум оваа до вечер јас ќе ја испечатам утре и ќе
> > удрам печат.
>
> Супер. Јас се нафаќам да ја избркам групната карта, само прво дајте
> информации и пари :)
> Во основа списокот не мора да биде испечатен, може да биде и напишан
> на рака, али да има печат.

Во 18ч, Ристиќева палата,  јас ќе ти донесам список со печат и пари за
луѓето кои се на списокот.

Кој друг може да дојде, нека дојде, нека се потпише и нека даде пари..

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list