[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri May 11 09:23:01 UTC 2007


Jovan Kostovski напиша:

> Значи ни треба Име и презиме и Година на раѓање

Не се мучите му пратив јас за сите. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list