[Ossm-members] USB Wifi адаптер

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri May 11 15:32:31 UTC 2007


> Веројатно денес повеќето USB Wifi адаптери се поддржани во секоја
> дистрибуција, а бидејќи имам потреба од вакво уредче да направам
> компатибилност-check, дали некој има лошо искуство со Wifi USB адаптер под
> GNU/Linux или конкретна препорака каков USB Wifi адаптер да купам,
> (компатибилност, работа и цена)?

мислам дека не се сите подржани, така да треба убаво да се провери-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list