[Ossm-members] USB Wifi адаптер

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu May 10 14:23:44 UTC 2007


Веројатно денес повеќето USB Wifi адаптери се поддржани во секоја 
дистрибуција, а бидејќи имам потреба од вакво уредче да направам 
компатибилност-check, дали некој има лошо искуство со Wifi USB адаптер под 
GNU/Linux или конкретна препорака каков USB Wifi адаптер да купам, 
(компатибилност, работа и цена)?

Фала


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list