[Ossm-members] prijavete se za maici i parite vo vtornik na Spodeli znaenje na ETF

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon May 14 11:23:48 UTC 2007


http://wiki.lugola.net/wiki/Maici_spodeliznaenje

Тие што се пријавија, и тие што ќе се пријават(горе на викито) донесете
утре(*1) по 200 денари за маица.

Може утре дефинитивно да се договориме дали вака како што се сега со
бројката напред и Сподели знање назад или некоја друга комбинација.
Мнозинството одлучува. :)

Ако не сте на списокот на викито и ако не донесете утре пари нема маици.


(*1) Утре значи во осум часот на ЕТФ -
http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/05/xiii.html

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list