[Ossm-members] нови слободни фонтови

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 14 14:14:25 UTC 2007


https://www.redhat.com/promo/fonts/

редхет објавиле фонтови. не знам дали сте го виделе ова...

проблемот со нашето ракописно т пак постои, па ако некој им ги знае каналите 
на редхет можда може да им каже да направат македонско т. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list