[Ossm-members] Сподели знаење #13 на 15 мај + други работи на 15 мај

i_stoev at mt.net.mk i_stoev at mt.net.mk
Tue May 15 14:14:05 UTC 2007


Здраво,

Планирам и ја да доаѓам на Сподели Знаење вечер, само што го испуштив 
возот пред малце така да ќе каснам едно 45 минути. Сакав да замолам 
некој што ке доаѓа вечер да ми остави сигнал/порака на 075 582 748 за 
да се јавам за инструкции штом ќе стигнам во Скопје. Јас ФЕИТ само 
отприлика знам каде е, а за амфитеатарот па ич. 

Фала многу и се гледаме вечер.

Иван

----Original Message----
From: igor.stamatovski at gmail.com
Date: May 14, 2007 10:08 
To: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
Subj: Re: [Ossm-members]	Сподели знаење #13 на 15 мај + други работи 
на 15 мај

On 5/12/07, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
> On Wednesday 09 May 2007 19:01:59 Дамјан Георгиевски wrote:
> > > Друга идеја за презентација за веб апликации имав јас.
>
> Има еден младич (студент на ФЕИТ) што сака да презентира 
виртуелизација со
> qemu. Има место на агендата?
>

Колку време ќе му треба?
Јас да го пишам на агендата, па ако не остане време следниот пат може
последното официјално сподели знаење е на 29 мај.?

Те молам потврди ми, сега ќе напишам за пајтон веб фрејмоврците, па
ако ми кажеш ќе додадам и qemu.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
igor at slobodensoftver.org.mk
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at hedona.on.net.mk
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

__________

MaxADSL Hit + Kompjuter za 999 den. mesecno (1179 den. so DDV)
www.adsl.com.mk


More information about the Ossm-members mailing list