[Ossm-members] Сподели знаење #13 на 15 мај + други работи на 15 мај

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 15 16:36:32 UTC 2007


> замолам некој што ке доаѓа вечер да ми остави сигнал/порака на 075 582 748

еве јас 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list