[Ossm-members] USB Wifi адаптер

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue May 15 22:48:55 UTC 2007


On Wednesday 16 May 2007 00:20:05 Aleksandar Balalovski wrote:
> On Friday 11 May 2007 17:32:31 Дамјан Георгиевски wrote:
> > мислам дека не се сите подржани, така да треба убаво да се провери
>
> Најдов Gigafast USB Wireless Adapter, 

Ај види излезот од lsusb, да кажеш кој е чипот...или барем ID-то...

> Feisty го најде веднаш и сигналот на 
> On.net Wifi и некои пропратни мрежи од кои може да се црпи врска во реонот
> на Кисела Вода (пред рампа) беше максимално добар.
>
> Поздрав

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list