[Ossm-members] 26-Мај-2007: МК блог конференција

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu May 17 00:10:25 UTC 2007


On 5/16/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> посебна покана има за преведувачот на wordpress.

Јупииии, посебни покани за мене, Зоки и Владо.

Во агендата гледам дека има многу чуда, само ова
дискусија, многу мава на зборење на "суво".

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list