[Ossm-members] нови слободни фонтови

Новица Наков novica at bagra.org
Sat May 19 09:26:49 UTC 2007


> проблемот со нашето ракописно т пак постои, па ако некој им ги знае
> каналите на редхет можда може да им каже да направат македонско т.

никој?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list