[Ossm-members] после конференцијата

Новица Наков novica at bagra.org
Sun May 20 09:14:04 UTC 2007


после конференцијата на уднп имаме можноси за неколку средби со луѓе. меѓу нив 
можеби најинтересни се таа со Тони од Инет за која тој рече да дојдеме заедно 
со битолчаните (ако можат) и со Зденка Николовска од е-школо.

Идеи и предлози за ова ако има - бујрум.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list