[Ossm-members] после конференцијата

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun May 20 09:25:23 UTC 2007


On Sunday 20 May 2007 11:14:04 Новица Наков wrote:
> со Тони од Инет за која тој рече да дојдеме заедно
> со битолчаните (ако можат)

Тоа сме ние? Лугола?
Кога планирате вие да одите?

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list