[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun May 20 18:48:04 UTC 2007


Да не испадне дека се забошоти работата, само мало потсетување дека сеуште 
чекам одговор барем од уште еден, досега има 2 одговорени прашалници. Се чини 
дека многу е полесно да стигнеш до РМС отколку до фаци како Рејмонд и 
Меддог :( Очекувам одговори од Shuttleworth за скоро па ќе ги објавиме

Поздрав


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list