[Ossm-members] psi-0.11 на македонски

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon May 21 14:48:54 UTC 2007


> > BTW едно време можеше да се стави psi_mk.qm фајлот и во ~/.psi/ но иако
> > psi-то го препознава и дава во профилот да избереш македонски, после тоа
> > не е преведено.
>
> па не објаснував бидејќи мислев дека ова вака работи и дека сите знаат. :)

assumpiton is the mother of all fuckups... јас иако знаев едно време, сепак 
требаше да проверам точно во кој фолдер да се стави фајлот... да имав помалку 
време да го правам тоа, нема да го направев.

и така...


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list